XADO Lánc spray Mottec Road országúti motorozáshoz

Nincs raktáron
XADO Lánc spray Mottec Road országúti motorozáshoz 12009
3 200 Ft

Termékjellemzők:

XADO besorolás: Mottec Road
Alkalmazás: Láncspray országúti motorokhoz
Kiszerelés: 200 mlRészletek
A  XADO- Mottec Professional lánc spray tartalmazza a XADO revitalizant felületképző adalékot , amely használat közben gyémántkeménységű fémkerámia felülettel látja el a súrlódó csapok, görgők, lánckerekek felületeit.
Hosszabb láncélettartam - nagyobb teljesítmény
Az új, - fémkerámia- felület jelentősen meghosszabbítja a lánc élettartamát és hosszú ideig ellenáll még a kvarchomok koptató hatásának is. A használat során bejáródott felületek alacsony súrlódási tényezője és felületi simasága már önmagában  is jelentősen csökkenti a súrlódási veszteséget, melyet a termék PTFE tartalma tovább csökkent, így könnyű láncfutást és nagyobb teljesítményt érhetünk el.
Az optimális hatás érdekében négyféle kivitelben készül, motorokhoz és kerékpárokhoz, országúti és terep felhasználásra.  Terepen fokozottan  kell védeni a láncot a szennyeződésektől, míg száraz, országúti használat esetén motoroknál a hatóanyag tapadóképessége,  a kerékpároknál a legkisebb súrlódási veszteség elérése a cél.
Használata:
- Tisztítsa meg a láncot a rárakódott sártól, portól, szennyezett zsírtól, majd ezután használja a XADO Mottec Univerzális lánctisztítót, amely képes a csapok és a görgők közül is eltávolítani a szennyeződéseket. Fújja a tisztítósprayt a lánc belső oldalára, miközben forgassa át a láncot néhányszor.
Várjon néhány percet, majd a lánc forgatása közben törölje le a kicsöpögő koszos, fekete tisztítóanyagot. Ismételje meg az eljárást, amíg tiszta folyadék nem távozik a láncból.
Törölje szárazra a láncot, majd használja a megfelelő XADO- Mottec Professional lánc sprayt az alábbiak szerint.
- Rázza fel a flakon tartalmát
- Fújja -lassú forgatás közben- a lánc belső oldalára a XADO- Mottec Professional láncsprayt-t, majd forgassa át a láncot néhányszor.
Csak a minimálisan szükséges mennyiséget használja, amennyi a görgők és a csap közé beszívódik. A felesleges mennyiség első használatkor kiszóródik a láncelemek közül.
- Kb. 10 perc elteltével vizsgálja meg a láncot és távolítsa el az esetleg ottmaradó, lecsöpögni készülő  kenőanyagot.
-A kezelést a használat módjától és az igénybevételtől függően ismételje meg.
Adatok
Alternatív Cikkszám

Ezeken a cikkszámokon láthatta máshol.

12009
Cikkszám
33854
Hasonló termékek