Szerelékek, szerelési és segédanyagok, csatlakozók

Minden, ami az autóvillamosság szereléséhez és javításhoz szükséges.

Érdemes szétnézni a kategóriában, mert olyan termékeket is találhatunk, amelyeknek jó használt vesszük akkor, ha valamilyen egyéb kiegészítő kerül az autóba. Megtalálható például a beszerelhető kiegészítő USB aljzat, ahonnan telefonunkat, és tabletünket tölthetjük.

Ennek beszereléséhez – ha magunk szeretnénk elvégezni – szükségesek további segédanyagok, hogy a legfontosabbat említsem vezeték (mert az autóvillamosságban használt vezetékeknek más tulajdonságai vannak, mint az épületvillamosságban használtaknak). A vezetékekre szükséges valamilyen csatlakozó, amelyekből kapható széles méret és kivitel választékban is.

Ha nagyon szakszerűek szeretnénk lenni, akkor a vezetékeket vagy bandázsolni (beburkolni) kellene, vagy hasított gégecsőbe húzni, természetesen ebből is van készleten. Kiderül az, hogy időnként áramtalanítani kellene, ezért szükséges lenne egy diszkrét kapcsolót elhelyezni. Ugye mondani se kell, hogy erre több megoldás is létezik a webáruházunkban.

Automatizálni szeretnénk, hogy csak gyújtás alatt működjön az aljzat, ez egy egyszerű relével pillanatok alatt kivitelezhető. Ezzel a nagyon egyszerű és banális példával szerettem volna érzékeltetni, hogy egy megoldáshoz mennyi mindenre van szüksége amit egy helyről meg is tud vásárolni.