Trafipax lézeres sebességmérés előrejelző és blokkoló

Ezek a berendezések nem a tudatos sebességtúllépést támogatják, hanem előrejelzést a véletlen sebességtúllépés esetén és azt, hogy a gépjárművezető időben meg tudja a sebességét változtatni.

Az általunk forgalmazott KIYO előrejelzők európai típusbizonyítvánnyal vannak ellátva. Beszerelésünk a jelenlegi magyarországi jogszabályok szerint legális.

Sorrend:
Sorrend:

A KIYO berendezései magyar gyártású, 2019-ben bevezetett extrém védelmet kínáló aktív lézeres jelzőkészülék. Rendszámtábla keretbe rejthető szenzora segítségével képes egy normál méretű autó teljes lézeres védelmét kialakítani (4 fejjel). Komplett rendszer, előre jelzi a telepített radaros méréseket is!

Az egyszerűen és esztétikusan, szinte láthatatlanul felszerelhető rendszámtábla keretbe épített lézerszenzorok folyamatosan figyelik a lézeres elven működő sebességmérők jelét, melyek szinte kizárólag mobil készülékek, ezért bárhol előfordulhatnak. Az aktív jelzőkészülékek a sebességmérés érzékelésekor a jelez, ekkor még a jármű sebessége megváltoztatható.

Az aktív lézeres jelzőkészülék V5.0 hardverrel ellátott központi egysége már számítógép segítségével beállítható, frissíthető, így a továbbiakban már nincs szükség a központi egység kiszerelésére és visszaküldésére. A frissítéshez szükséges USB pendrive és kábel a csomag része. A beállításhoz, frissítéshez szükséges program a kiyotechnology.com honlapról ingyenesen letölthető.

Az aktív lézeres jelzőkészülék kétféle módban képes üzemelni: aktív mód / passzív mód (parkolósegéd). Az üzemmód váltását a 3 állású kapcsoló biztosítja.