XADO JET 100 üzemanyag stabilizátor E10 védelem

Nincs raktáron
XADO JET 100 üzemanyag stabilizátor E10 védelem 40083
1 950 Ft

Termékjellemzők:

XADO besorolás: Jet 100
Alkalmazható: Üzemanyag stabilizálás (eltarthatóság, kicsapódás gátlás), E10 védelem, Benzin és LPG autókhoz, motorokhoz, kisgépekhez
Kiszerelés: 250 ml
Üzemanyag töltet: 40-60lRészletek

Üzemanyag stabilizátor használata akkor javasolt, ha a gépjárművet hosszabb ideig nem használjuk és meg szeretnénk előzni a rendszerben levő nedvesség okozta korróziót, amely az üzemanyagrendszer minden alkatrészét megtámadja. A hosszabb tárolás során lerakódások képződhetnek és emellett megváltoznak az üzemanyag égési tulajdonságai is, ezért előfordul, hogy a hosszú tárolás után a motort alig lehet beindítani. Az üzemanyag sabilizátort különösen javasoljuk LPG üzemű autókhoz, motorkerékpárokhoz, cabrio autókhoz, fűnyírókhoz, fűkaszákhoz és bármilyen benzinüzemű eszközhöz, amit időszakosan használnak.

Üzemanyag stabilizátor használatával megőrizheti az üzemanyagrendszer kifogástalan állapotát a motor üzemszüneteiben és védi az üzemanyag-szivattyút a korróziótól.
JET 100 Üzemanyag Stabilizátor stabil poli-molekuláris védő filmet alakít ki az üzemanyag ellátó berendezések felületein, megvédve őket a korrózió ellen még akkor is, ha nedvesség jut a rendszerbe.
Az alkalmazott korróziógátló adalékanyag (alifás szénhidrogének) a BASF vegyipari cég terméke.

Tulajdonságok:

- A motor üzemszüneteiben megőrzi az üzemanyagrendszer állapotát
- Biztosítja a motor könnyű indítását
- Megtartja az üzemanyag eredeti minőségét
- Eltávolítja a kondenzált vizet és a jégkristályokat az üzemanyagból
- Növeli az oktánszámot
- Hozzájárul a gazdaságos üzemanyagfogyasztáshoz

Megjegyzés:

A JET 100 üzemanyag stabilizátor használata ajánlott minden 2- és 4 ütemű benzinüzemű és gáz-benzin üzemű motorhoz, különösen, ha a motort 2 hónap - 2 év közötti időtartamra leállítják.

Alkalmazás:
​Öntse a flakon tartalmát az üzemanyag tartályba majd tankolja tele a gépjárművet (40-60 liter), ezt követően menjen néhány kilométert vagy járassa a motort 5-10 percig.

Adatok
Alternatív Cikkszám

Ezeken a cikkszámokon láthatta máshol.

40083
Cikkszám
36448
Hasonló termékek
Termék adatlap