Slave Card 4 csatornás csörlővezérlő , emelőhátfal vezérlő

Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Slave Card 4 csatornás vezérlő 12-24V 120 felhasználó
Slave Card 4 csatornás vezérlő 12-24V 120 felhasználó
Slave Card 4 csatornás vezérlő 12-24V 120 felhasználó
Slave Card 4 csatornás vezérlő 12-24V 120 felhasználó
16 900 Ft

Termékjellemzők:

Tápfeszültség: 12/24V
Frekvencia: 433.92 Mhz
Védettség: IP40
Relé kimenet: 4 db max 1A (24V DC)
Kódolás: HCS KEELOQ ugrókód
Felhasználó : 2x60 4x 60ig bővíthető
Egyéb jellemzők: Visszajelző ledek, Antenna csatlakozás, előválasztó funkció, monostabil, részben bistabil üzem.Részletek

A készülék telepítése műszaki jártasságot feltételez. Szükség esetén kérje szakember segítségét. A garancia kizárólag szakszerű telepítés és rendeltetésszerű

A készülék megfelel az EN 300 220-1 és az EN 300 220-3 harmonizált szabványoknak.

Programozás, beállítás, törlés, tanítás:

LRN/DELtávvezérlők betanítása, törlése, és funkcióinak programozása.

Távirányító tanítása: nyomja meg a LRN/DEL gombot egy pillanatra, az ANTENNA-SIG led világít 30 másodpercig. Ez idő alatt nyomja meg a tanítandó távvezérlő bármely gombját, a led elalszik, adó betanítva.

Adónként ismételje meg az előbbi műveletsort. A 61. adó betanításakor az ANTENNA-SIG led hármatvillan, jelezve: a memória megtelt. További tanításra csak törlés után van lehetőség. A programozás menübe a LRN/DEL gomb folyamatos nyomvatartásával léphet. Az ANTENNA-SIG led villogásszámai jelölik a menüpontokat. Amelyik villanás után elengedi a gombot, annál a menü szerinti funkció-váltás történik. Az így beállított funkciók az összes egyazon memóriakártyán tárolttávvezérlőre érvényesek, és bármikor egységesen módosíthatóak.

Az alapértelmezett beállítások a szövegben vastagon szedve. Az alapbeállítások bármilyen megváltoztatása csak a 11. menüpont használata - vagyis a programozás hozzáférés engedélyezése -után lehetséges!

Az első négy pontban más nyomógombot rendelhet hozzá az adott funkcióhoz, mint a gyári beállítás, a következő képpen: a megfelelő számú villanás utáni szünetben a LRN/DEL gombot elengedve, majd 5 másodpercen belül a használni kívánt távirányító gombot megnyomva létrejön az új hozzárendelés. Amennyiben nem nyom meg egy gombot sem, akkor az adott funkció nem működtethető távvezérlőről. Amennyiben a készülék több kártyafoglalattal rendelkezik (CARD), a készülék funkcióinak beállítására, programozására, távirányítók tanítására, törlésére csak az első - PROGRAM SLOT - foglalatban van lehetőség. A műveletek idejére helyezze ebbe a foglalatba a kártyát, majd a programozás befejezése után tegye eredeti helyére. A készülék beállításai adott kártyán belül az összes távirányítóra azonosak, a különböző kártyák között eltérhetnek. A bizonytalan működtetés elkerülése végett célszerű az összes kártyán azonos beállításokat használni.

A zöld LED villogásszámai és az általuk programozhatófunkciók: 1 RELAY1 kimenet

A gomb2 RELAY2 kimenet

B gomb3 RELAY3 kimenet

C gomb4 RELAY4 kimenet

D gomb5 ugrókódos / egyszerű dekódolás (csak SLAVE-nél) Ha a távirányítója egyik napról a másikra nem működik, állítsa egyszerű dekódolás üzembe. Ez akkor fordulhat elő, ha a távvezérlőket ritkán használják. Ez nem hiba, hanem a rendszer biztonsági sajátossága.

6 monostabil / bistabil (kapcsoló) üzemmód

7 2 / 4 bistabil kimenet. Mindkettő csak bistabil üzemmódban működik

8 normál / előválasztó üzemmód előválasztó üzemmódban, ha bármelyik gombot megnyomja a távadón, az nem lesz hatásos, csak az előválasztó gomb megnyomása után. Ez védhet véletlen megnyomás ellen is.

9 csak előválasztóval kapcsol / csak előválasztó nélkül kapcsol. Lehetősége van arra, hogy egy távirányítóval több készüléket vezéreljen, mint a távirányító nyomógombjainak száma, a 8. és 9. menüpontok együttes használatával. - a 8. menüpontot aktiválja minden készüléken - a 9. menüpontot alaphelyzetben hagyva a készülék csak az előválasztógomb + az adott gomb egymásutáni megnyomásával működik. - a 9. menüpontot átállítva egy gombnyomásra működik.A biztonságos működés érdekében az így működtetni kívánt valamennyi készüléknek egyértelműen a távirányító hatósugarán belül kell lennie.

10 egy gombhoz egy / egy gombhoz több kimenet

11 tiltva / engedélyezve a programozás hozzáférés 1 villanás: tiltva, 2 villanás: engedélyezve

12 távirányító darabszám lekérdezés minden villanás egy adót jelképez

13 5-10 funkciók lekérdezése rövid villanás: alapértelmezett, hosszú villanás: funkció átállítva

14 -15 gyári alapbeállítások visszaállítása. Az 1-11 menüpontokat gyári állapotba állítja vissza.Távirányítókat nem töröl.

16 -17 elhagyott, elveszett távirányítók törlése. Áramtalanítsa a készüléket 30 másodpercre, majd használja a rendelkezésre álló távirányítókat legalább egyszer, akár heteken át. Ha aktiválja ezt a menüpontot, akkor az eddig nem használt távirányítók törlődnek.

18 ismert távvezérlő törlése Elengedés után nyomja meg a törlendő adó bármely gombját.

19 teljes távirányító memória törlése. A beállításokat is alaphelyzetbe állítja.

Adatok
Cikkszám
39177
Hasonló termékek