Telefon kihangosító beépíthető külső mikrofonnal

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
Telefon kihangosító beépíthető külső mikrofonnal
Telefon kihangosító beépíthető külső mikrofonnal
Telefon kihangosító beépíthető külső mikrofonnal
Telefon kihangosító beépíthető külső mikrofonnal
Telefon kihangosító beépíthető külső mikrofonnal
Telefon kihangosító beépíthető külső mikrofonnal
32 500 Ft

Termékjellemzők:

Tápfeszültség: 12V
Külső kezelő: Igen
Bluetooth technológia: HF, A2DP
Kezelt készülékek száma: 2 készülék egy időben
Mikrofon: külső
Hangszóró: az autórádió hangszóróját használja
Egyéb jellemzők: rádió némítás, visszhang és zajszűrés

Részletek

A Bury az autóvezetők gyakorlati igényeit és elvárásait szem előtt tartva úgy fejlesztette ki a Comfort COMPACT autós kihangosító rendszereket /Bluetooth, fix beépítésű/, hogy Önnek a maximális rugalmasságot a törvényesség megtartása mellett biztosítsa a mobilkommunikáció területén.

Ha mobiltelefonját le szeretné cserélni, a Bury autós Bluetooth kihangosító rendszer segítségével nincs szüksége új és extra felszerelések beépítésére. Megtarthatja az előzőleg használt Bluetooth kihangosító alapegységét. Az új mobiltelefon vásárlásakor elég mindössze arra figyelni, hogy az új készülék rendelkezzen Bluetooth funkcióval, mert ez esetben tovább használhatja a komplett kihangosító rendszert.

A legújabb fejlesztés a Bury Bluetooth kihangosítók termékskáláján a Comfort COMPACT 9048. A Comfort COMPACT 9048 univerzális telefon kihangosító bázis egység Bluetooth mobiltelefon készülékek számára. Az autó audió rendszerén hangosít ki, bejövő és indított hívás esetén is automatikusan némítja az autórádiót. Beépítést igényel.

Az A2DP /Advanced Auto Distribution Profile/ segítségével Bluetooth készülékéről lejátszhatja kedvenc MP3 számait, audió fájljait az autó-hifi berendezésén keresztül. A beépített A2DP technológiának köszönhetően nem csak mobiltelefon, de PDA és akár Laptop kihangosítóként is használható.?

A Comfort COMPACT 9048 bluetooth kihangosító bázis egység részei:

- Központi egység
- Kezelő
- Külső mikrofon
- Kábelköteg

 

Telefonbeszélgetés közben egy gombnyomással átváltható a hang kihangosításról a mobil készülékre.

A kihangosító készülék támogatja a mobiltelefonok hangvezérlés funkcióit is. Amennyiben telefonja rendelkezik ilyen szolgáltatással, csak mondja ki a hívni kivánt telefonszámhoz tartozó nevet és a Comfort COMPACT 9048 kihangosító, a mobiltelefonon keresztül máris tárcsázza a hívni kivánt számot.?

Tökéletes, az autórádión szabályozható hangzás a jármű hangrendszerének köszönhetően. Az optimálisan elhelyezhető külső mikrofon magas minőségű beszédhangot továbbít.?

A készülék szoftvere, az innovatívan fejlődő mobiltelefonia követelményeihez könnyedén alkalmazkodik, hiszen az újonnan megjelenő mobiltelefon készülékek új szoftver-alkalmazásaihoz folytonosan bővül. A bövebb tartalmú kihangosító szoftver-verziókat Bluetooth kapcsolaton keresztül könnyedén lehet frissíteni a kihangosító készülékre. Honlapunkon hamarosan letölthetőek lesznek (lejjebb) a legújabb szoftverfrissítések.

A Comfort COMPACT 9045 egy elegáns, hangvezérléses autós kihangosító szett Bluetooth-os mobilok számára.

A Comfort COMPACT 9048 legfontosabb tulajdonágai:
- fix beépítésű autós Bluetooth okostelefon kihangsító egység, rádió némítással
- Egyszerre két telefonnal csatlakoztatható (multipoint)
- MP3 zenelejátszás, A2DP profil támogatása
- Hangvezérlés Angol nyelven
- Tökéletes hangminőség
- Frissíthető szoftver

Adatok
Cikkszám
34776