Keresés

Kosár  

Nincsenek termékek a kosárban

Szállítás 0 Ft‎ Összesen 0 Ft‎

Ellenőrzés

Kategóriák

Bemutatkozik az Auto-Vill Centrum

 

Az Auto-Vill Centrum Kft nagy múltra visszatekintő kereskedelmi vállalkozás. Szaküzletünk Debrecenben található kiváló megközelíthető a Pesti utca 15 szám alatt.

 

Széles palettáját kínáljuk a gépjármű-villamosági termékeknek, valamint fő profilként saját generátor és önindító szakműhelyet is működtetünk. Ebben a szakműhelyben szakszerű körülmények között újítjuk fel a meghibásodott segédberendezéseket. A szakműhelyben próbapadon és tesztberendezéseken ellenőrizzük a felújítás minőségét. A minőséget helyezzük előtérbe. Komoly beszállítói háttér miatt kedvező áron tudunk új gyári, utángyártott és gyári alkatrészekkel felújított darabokat is biztosítani.

Kiemelten foglalkozunk világítástechnikai termékekkel, így a manapság igen közkedvelt LED termékekkel (főfényszóróba, beltérbe is), kiegészítő köd és munkalámpák, valamint utánfutó és pótkocsira szerelhető lámpaegységek .
Folyamatos bővítés alatt áll menetrögzítő kamera kínálatunk is, amelyben megtalálhatóak már a két kamerás változatok is.

Hangsúlyt fektetünk a kényelmi funkciókat biztosító kiegészítőkre is. Így a szivargyújtó aljzatről működtethető egyszerűbb telefon töltőktől, a szélvédő párátlanítására alkalmas melegítő ventilátoron keresztül az komfortérzetet növelő ülésfűtésen át egyre bővülő kínálattal várjuk az érdeklődőket.