Keresés

Kosár  

Nincsenek termékek a kosárban

Szállítás 0 Ft‎ Összesen 0 Ft‎

Ellenőrzés

Kategóriák

USB transzmitter, bluetooth autós kihangosító, memóriakártyás MP3 lejátszó és töltő

Termékjellemzők:

Tápegység 12V/24V

USB: 5V 1A

Távirányító: igen

Bluetooth kihangosító: igen

Telefon kihangosítás: igen

Vonalbemenet igen

Kártyafogadás: mikro SD

Lejátszás USB pendrive-ról: igen

Teljes leírás


3 300 Ft‎ Áfával

38425

Zenelejátszás és telefonkihangosítás!

 

Mivel egy ilyen kis eszköz minden lehetőségét nehéz elhelyezni az elfordítható fejű alapberendezésre ezért a transzmitterhez jár egy távirányító is, amellyel minden funkció elérhető.

Manapság egyre inkább előtérbe kerül a mobiltelefon biztonságos és kényelmes használata autóban. Kényelmes, mert nem kell bajlódni vezetékekkel, és biztonságos, mert egy rendőrségi ellenőrzés esetén egy az elérhető árfekvésű termék igen jelentős megtakarítást képes a tulajdonosának elérni. Továbbá az is egy vonzó dolog, hogy nem kell beavatkozni a gépjármű saját hangrendszerébe, hiszen mint egy rádióadásként fogja venni mind a zenét mind a telefonbeszélgetést.

A csatlakoztatások széles tárháza biztosítja a kényelmet.

Zenelejátszás. Az állományok jöhetnek memória kártyáról, pendrive-ról, Folyamatos lejátszás. Saját készülékről szeretne zenét lejátszani? Az sem probléma bluetooth-tal összekapcsolva azonnal szólhat a zene vagy akár a netrádió készülékéről. Apropó bluetooth. Telefonálni szeretne? Nem probléma! Jól érti majd a beszélgetést az autó rádióján keresztül és még telefonját sem kell kézben tartani!

iPodot szeretne összekapcsolni a transzmitterrel? Ez sem probléma hiszen vonalbemenet áll rendelkezésre.

Akkor sem kell aggódni, ha merülő félben van a telefon vagy a tablet. USB csatlakozónak köszönhetően, a töltésre is lehetőség van egy adatkábel segítségével.